Reeën in herfst landschap

van Niels de Vries

- Werkcode: 330 955

Niels de Vries over Reeën in herfst landschap

foto bij Rijs Reeën in herfst landschap Reeën komen in vrijwel heel Europa voor, met een voorkeur voor parklandschap, waarin een afwisseling bestaat van bos, weide, akker en heide. Maar ook in andere terreintypen kunnen reeën leven, als er maar voedsel is en voldoende rust heerst. In tegenstelling tot de meeste andere hertachtigenvertoont de ree een opvallende plaatst rouw. Alleen in de wintermaanden verblijven de dieren in kleinere of grotere groepen, sprongen genoemd;roedels, zoals bij edelherten, komen bij reeën niet voor. In het voorjaar vallen deze sprongen uiteen en dan zoeken de oudere dieren meestal weer de plaats op waar ze het voorgaande jaar hun territorium hadden.Jonge dieren zoeken dan voor het eerst een geschikt gebied uit waar ze zich kunnen vestigen.
Reeën in herfst landschap vind je in de categorieën Bodem, Bossen, Dieren, Elektrische locomotief, Fotografie, Friesland, Herfst, Herten, Indian Summer, Landschappen, Reeën in herfst landschap, Rijs en Rood.
Niels  de Vries profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Niels de Vries

Alle werken van Niels de Vries


Waarom je kiest voor Reeën in herfst landschap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reeën in herfst landschap van Niels de Vries

Koop de foto Reeën in herfst landschap van Niels de Vries op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 955
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden