Reflectie van bergtoppen in bergmeer.

Reflectie van bergtoppen in bergmeer. van Hidde Hageman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Reflectie van bergtoppen in bergmeer. van Hidde Hageman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399864
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
116 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen bij de Salfeinsee in het gebergte bij Innsbruck, Oostenrijk. De foto zal goed tot zijn recht komen in de woonkamer of slaapkamer. Voel je een met de natuur met deze foto aan de muur!

Over Hidde Hageman

Hidde Hageman profielfotoLeuk kennis te maken! Mijn naam is Hidde Hageman. Ik ben professioneel fotograaf. Bergen zijn mijn grootste passie - dit zal je aan mijn werk af kunnen zien. Zoek je een mooie foto voor in je woon of slaapkamer? Of wellicht kan je kantoor wel wat moois gebruiken?

Ik hoop dat er een foto bij zit die bij je past. Kijk even goed door mijn selectie heen. De foto's zijn over de hele wereld gemaakt. Kijk vooral eens naar de foto's die ik in Zweden en Japan heb gemaakt. Ik heb een lange tijd in Japan gewoond, en heb daardoor veel foto's kunnen maken. Er zitten vooral veel foto's van mijn tijd op het eiland Hokkaido in de serie.

Ik steek erg veel tijd in zowel het fotograferen als het nabewerken van mijn foto's. Als je vragen hebt over mijn werk, schroom deze niet te stellen.

Hartelijk dank voor het kijken op mijn shop. Ik hoop dat je kan genieten van mijn foto's!

- Hidde Hageman

Alle werken