Reflectie van wolken aan de kust van Kaapstad

Reflectie van wolken aan de kust van Kaapstad van Heleen van de Ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Reflectie van wolken aan de kust van Kaapstad

van Heleen van de Ven

Reflectie van wolken aan de kust van Kaapstad van Heleen van de Ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176791
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
298 gratis verzending!

Omschrijving

Reflectie van wolken aan de kust van Kaapstad. Dit onbekende stukje kust nabij Bakoven is een oase van rust en prachtige kust. Kelp, rotsen en rustig zeewater zorgen voor rust in deze foto.

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Heleen van de Ven profielfotoMijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken