Groene Bomen Reflectie Water | Natuurfotografie van Nanda Bussers

Werkcode: 404 595 Kopieer de werkcode

Nanda Bussers profielfoto Deze bomen reflecteren mooi in het groen turquoise water.

Iets meer over mij

Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige natuurfotografe met een artistieke flair. Kleur, licht, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige en organische (abstracte macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

Troostkunst en Healing Arts
In 2020 ontdekte ik wat ik nu echt met mijn fotokunst wil: het bieden van warme lichtpuntjes in donkere tijden. Toen is Troostkunst ontstaan, troost bieden met de artistieke foto’s die ik creëer. Sindsdien ben ik me verder in het ontwikkelen op het gebied van Healing Arts, Ziekenhuiskunst en Rouwkunst. Veel van mijn warme en kleurrijke beelden zijn overigens ook geschikt voor andere (levens)momenten. Of ‘gewoon’ voor in je interieur om bij te kunnen ontspannen en in weg te kunnen dromen.

Abstracte fotokunst

Bijzondere vormen en kleuren, abstracte en soms mysterieuze beelden die in elkaar overvloeien en zo nieuwe figuren vormen. De creatie van een beeld waarnaar je blijft kijken, waarin je blijft ontdekken. Een visualisatie van inspiratie, een expressie van gevoel, intrigerend door je in te leven en weg te dromen. Maar ook om troost te vinden, warmte, een lichtpuntje als een kaars in een duister. Vergankelijkheid als symboliek is vaak een terugkerend thema in mijn fotokunst. In mijn abstracte beelden zit vaak een meer spirituele touch.

Reisfotografie
Mijn reisbeelden hebben vaak iets poëtisch en ook hierin zijn kleuren, vormen en licht belangrijke elementen.

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve natuurfotografe met een kunstzinnige touch. Mijn werk draait om kleur, licht, vorm en sfeer, en wordt vaak gekenmerkt door schilderachtige en organische (abstracte macro) foto's, geïnspireerd door de natuur.

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn roeping met mijn fotokunst: het brengen van kleur, licht en warmte in donkere tijden. Deze ontdekking bracht me tot de oprichting van Troostkunst, waar ik troost wil brengen met mijn artistieke (natuur)foto's.

Sindsdien heb ik mijn focus verder ontwikkeld naar Healing Arts. Hoewel mijn warme en levendige foto's perfect zijn voor momenten van troost, zijn ze ook ideaal voor andere belangrijke levensmomenten.

website: https://www. nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Meer weten over Nanda Bussers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Janwillem De Kaste
Nederland
5 / 5

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Raoul Vandesompel
Nederland
5 / 5

10 op 10
De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Roos van Kempen
Nederland
5 / 5

Prachtig
Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
J.
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
Cos Vreugdenhil
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Barbra
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
eric
Nederland
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Groene Bomen Reflectie Water | Natuurfotografie van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden