Reflections

van Birgitte Bergman

- Werkcode: 515 437

Birgitte Bergman over Reflections

Een rustgevende, harmonieuze zwart wit foto van twee bollen en skeletbladeren. Doordat de voorwerpen op een glanzend oppervlak liggen, zie je een mooie spiegeling.
Reflections vind je in de categorieën 2 (getal), Abstract, Blad, Duo, Fotografie, Glans, Macrofotografie, Nerf (blad), Spiegelbeeld (reflectie), Spiegeling (meetkunde), Voet (anatomie), Zen en Zwart-wit.
Birgitte Bergman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Een aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Finalist National Geographic fotowedstrijd 2017
Eervolle vermelding Groene Camera wedstrijd 2019
Publicaties National Geographic kalender, Roots agenda en tijdschrift.

Alle werken van Birgitte Bergman


Waarom je kiest voor Reflections op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reflections van Birgitte Bergman

Koop de foto Reflections van Birgitte Bergman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 437
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.