Reflections van Olha Rohulya

Werkcode: 75 433 Kopieer de werkcode

Olha Rohulya profielfoto Dramatische wolken boven de molen tijdens de zonsopgang, weerspiegeld in de rivier. Witte molen, Drenthe/Groningen, Nederland

Dit werk wordt aangeboden door Olha Rohulya

Aankondiging: Rusland is een oorlog begonnen tegen mijn moederland Oekraïne. Omdat mijn ouders en mijn hele familie in Oekraïne zijn, zijn veel van mijn vrienden in het leger, 50% van alle verkopen (150% om eerlijk te zijn...) die ik uitgeef voor humanitaire hulp - tactische geneeskunde, medicijnen, nachtkijkers, drones enzovoort.

Ik ben geboren in de prachtige stad Lviv. Afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma in genetica en biotechnologie. Kwam naar Nederland om te promoveren aan de RuG, Groningen. Na - stopte en werd fotograaf...

Meer weten over Olha Rohulya?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nelly
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooie schilderijen foto’s etc

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Marcel
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Janneke
Nederland
5 / 5

top!
Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Judith
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
hans hofmeijer
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
David Vijsma
Nederland
5 / 5

Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
anoniem
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Reflections van Olha Rohulya op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 12 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
134,-120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!