Regenachtige dag

Regenachtige dag van Nuelle Flipse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 271067

Regenachtige dag van Nuelle Flipse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De hond op deze foto is een windhond. Haar naam is Zoë en ze is een Whippet. Ze houdt erg van model staan en met veel geduld en oefening maken we samen de mooiste foto's. Zoë is een zeer vriendelijke en lieve hond. Ze houdt van mensen en knuffelt graag de hele dag! Naast het sporten zoals frisbee en rennen staat Zoë ook heel graag model voor mooie en bijzondere foto's!

FotoMelle fotografie maakt bijzondere foto's van honden. Werk voor thuis aan de muur, in restaurants, hotels, wachtruimtes op kantoor, ziekenhuis of dierenartsen praktijk.
Hondenfotografie die apart is, ontroerd en mensen doet glimlachen!

Over Nuelle Flipse

Mijn naam is Nuelle Flipse en ik ben eigenaresse van FotoMelle fotografie. Naast studio en buitenfotografie van dier en/of mens heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van honden oftewel: hondenfotografie! Mijn expertise ligt bij de windhonden. Wat mijn hondenfotografie zo bijzonder maakt? Ik maak niet alleen een mooie professionele foto maar ik maak een foto die spreekt! Een foto waarin het karakter van mens of dier voelbaar van het scherm spat! Foto's waarvan ik hoop dat iedereen die van honden houdt, graag aan de muur heeft hangen! Voor werkaandemuur.nl verkoop ik sprekende platen van mijn eigen vaste model: Zoë de Whippet. Op mijn website kunt u nog veel meer foto's zien.

Alle werken