Regenboog boven gletsjermeer van Sólheimajökull van Albert Mendelewski

Werkcode: 1 075 859 Kopieer de werkcode

Albert Mendelewski profielfoto Een prachtige regenboog boven het gletsjermeer van de Sólheimajökull gletsjer in het zuiden van IJsland. In het meer dreven een aantal grote brokken ijs die van de gletsjer waren afgebroken, waarvan je helemaal rechts op de foto net het einde ziet. Deze gletsjer is goed te bereiken na een korte wandeling, en er waren grote groepen toeristen die hier onder begeleiding de gletsjer opgingen. Uiteindelijk kun je helmaal tot aan de gletsjer lopen en deze ook aanraken. Van dichtbij kun je pas echt zien hoe groot de gletsjer is.

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Meer weten over Albert Mendelewski?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Robin
Nederland
5 / 5

Heel erg tevreden over werk aan de muur
Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Anouk De Kok
Nederland
5 / 5

Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
love life
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
hans hofmeijer
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Bert
Nederland
5 / 5

Top service
Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Regenboog boven gletsjermeer van Sólheimajökull van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
124,-112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!