Regenseizoen @ Tioman Island

van Sven Wildschut

- Werkcode: 101 153

Sven Wildschut over Regenseizoen @ Tioman Island

Aan de noord-oost kant van Maleisië ligt het groene Tioman Island. Ook wel bekend geworden door Expeditie Robinson. Dat wereldwijd werd uitgezonden. Per snelle boot is het 2 uur varen. Ik kwam aan en ontmoette een jonge Duitser. Samen met een aardige gast uit Singapore huurden we een kamer voor een paar dagen. Ondanks de vele regen hadden we een bijzonder leuke tijd. Kaarten bij kaarslicht, snorkelen tijdens stortregens en veel eten en praten, want het regende toch...
Regenseizoen @ Tioman Island vind je in de categorieën Bergen, Blauw, Boten & Schepen, Eenzaamheid, Eiland, Fotografie, Geel, Groen, Horizon (lijn), Kust, Landen & Reizen, Landschappen, Maleisië, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Panoramafotografie, Regen, Regentijd, Schuur, Stilleven, Stranden, Sven, Tioman, Wind, Wolken en bijzonder.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Regenseizoen @ Tioman Island op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Regenseizoen @ Tioman Island van Sven Wildschut

Koop de foto Regenseizoen @ Tioman Island van Sven Wildschut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 101 153
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.