Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Regenval Hardangerfjord - Noorwegen

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 108433

Ricardo Bouman over Regenval Hardangerfjord - Noorwegen

Een plaatselijke regenbui in de hardangerfjord in Noorwegen. De zonsondergang maakte het mogelijk om een deze wat duistere compositie te schieten. De ondergaande zon achter de bergen gaven de wolken rechts van de regenbui een wat aardse kleur terwijl meer in de verte en links van de regenbui de lucht mooie blauw is. Deze foto is gemaakt vanaf het plaatsje Lofthus aan één van de zijtakken van de Hardangerfjord.
Regenval Hardangerfjord - Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Eeuwige sneeuw, Fjord, Fotografie, Hardangerfjord, Kleurcontrast, Noorwegen, Norway, Norwegen, Regen en ruig.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Regenval Hardangerfjord - Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Regenval Hardangerfjord - Noorwegen van Ricardo Bouman

Koop de foto Regenval Hardangerfjord - Noorwegen van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108433

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 132 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.