Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 1 uur geldig!

Regenwoud

van Jacob von Sternberg Art

- Werkcode: 1 019 216

Jacob von Sternberg Art over Regenwoud

Kleurrijk regenwoud, een aquarel die vreugde brengt en een goed humeur belooft. Mijn originele serie sfeervolle natuurlandschappen uit de jungle verrukt het hart. De natuur van haar dromerige kant. Ontspan en geniet van dit kunstwerk.
Jacob von Sternberg Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacob von Sternberg Art

Kunst maakt van je kamer een thuis!

Ik ben een meermaals bekroonde artiest en interieur ontwerper. Mijn originele schilderijen en foto's zijn getoond in solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld en ik heb het genoegen gehad om met veel internationale kunstenaars samen te werken.

"Oneindige mogelijkheden! Ingekapseld daarin zweeft de kern van oneindige waarheid. Die momenten die vloeien en heel snel verdwijnen. Zonder reflectie, zonder angst om te falen. Zonder wat de mensen zouden denken
Over manifestatie, creatie. Het moment. Leven met het besef dat ik absoluut alles heb gedaan om mijn ware pad te bewandelen, om mijn passie te manifesteren. Laat je kanten zien, laat je passie zien, altijd."

De kunstwerken van Jacob von Sternberg worden wereldwijd gekocht door verzamelaars en kunstbeleggers. Hij publiceerde onder meer in Vogue Duitsland en The Amplector Magazine. Mentorschap Prof. Luigi Colani. 2014 Samenwerking met de Amerikaanse legende Tony Ward, die met een fotoproductie en twee portretten van Jacob een eerbetoon bracht aan het werk van von Sternberg.

Neem direct contact met mij op als u geïnteresseerd bent in het verkopen van mijn werk in uw kunstgalerie of winkel, of het gebruiken van mijn werk in een TV- of filmsetontwerp. De inhoud mag op geen enkele manier gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van Jacob Von Sternberg JVS.

Dank u voor uw bezoek!

Alle werken van Jacob von Sternberg Art


Waarom je kiest voor Regenwoud op behang

  • Het behang is prachtig. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Het scheurt niet tijdens plakken en het zat er in no-time strak op.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Eenvoudig te plakken
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Regenwoud van Jacob von Sternberg Art

Koop de illustratie Regenwoud van Jacob von Sternberg Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 019 216

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Behang (in banen)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
277,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.