Reguliersbreestraat Amsterdam

Reguliersbreestraat Amsterdam van Don Fonzarelli

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Reguliersbreestraat Amsterdam van Don Fonzarelli

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 67202
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
200 gratis verzending!

Omschrijving

Een doorkijk vanaf het Rembrandtplein door de Reguliersbreestraat naar de Munt toren in Amsterdam in de zo kenmerkende stijl van Don Fonzarelli.
De Reguliersbreestraat is een straat in Amsterdam die tussen het Rembrandtplein en het Muntplein ligt. De straat is genoemd naar het Reguliersklooster (1394-1532). Dit klooster stond net buiten de toenmalige stadspoort de Regulierspoort, waarvan de Munttoren nog een restant is.
In de Reguliersbreestraat is het Tuschinski Theater gevestigd.
De tramlijnen 4, 9 en 14 rijden door de Reguliersbreestraat.
Tot 1985 was de straat een eenrichtingsstraat toegankelijk voor auto's en trams in de richting van het Rembrandtplein. In de andere richting werd gereden via de Amstel. Daarna werd het een voetgangersstraat met wel tramverkeer in beide richtingen. Het autoverkeer ging voortaan in beide richtingen via de Amstel.

Over Don Fonzarelli

Don Fonzarelli profielfotoDon Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken