Reiger in de mist

van Marcel Pietersen

- Werkcode: 170984

Marcel Pietersen over Reiger in de mist

Reiger in de mist met op de achtergrond meerkoeten. Samen bezig met hun ochtend ritueel. Opstijgende mist in de ochtendzon.
Reiger in de mist vind je in de categorieën Dieren, Druppels, Fotografie, Landschappen, Meerkoet, Mist, Misty (jazzstandard), Reigers, Vogels, Water, Zon, Zonsopkomst, meertje en reiger.
Marcel Pietersen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Pietersen

Foto's van de dieren in al hun facetten zijn prachtig om te maken en mooi om naar te kijken. Vogels hebben wel mijn voorkeur. Panorama's, maak ik ook regelmatig. Maar ook de dingen van alle dag zijn ook een welkom onderwerp. Ik ben begonnen met een Trust 710 Power@m zoom. Daarna kocht ik een HP 945. Inmiddels via een Nikon D200 en een Nikon D7000 beland bij een Nikon D7200 en D7500. Objectieven die ik het meeste gebruik zijn de Nikkon 14-24m f2.8 , Nikon 17-55 f2.8 en de Tamron SP 150-600mm f5-f6.3 G2.

Alle werken van Marcel Pietersen


Waarom je kiest voor Reiger in de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reiger in de mist van Marcel Pietersen

Koop de foto Reiger in de mist van Marcel Pietersen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170984
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.