Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Reitdiephaven

van robert wierenga

- Werkcode: 52544

robert wierenga over Reitdiephaven

Reitdiephaven is een kleurrijke nieuwe woonwijk aan het water in Groningen. De bont gekleurde huizen doen wel een beetje aan Curacao denken. Ik heb deze foto genomen aan het einde van een dag met mooie wolkenluchten die vanuit het noordwesten op me af kwamen. Door gebruik te maken van een hele lange sluitertijd van ruim 2 minuten lijkt de wolk het beeld in te exploderen, en is het water vervaagd tot een mooie waas.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Reitdiephaven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reitdiephaven van robert wierenga

Koop de foto Reitdiephaven van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52544

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 114 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.