Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang

van Thomas van Galen

- Werkcode: 177137

Thomas van Galen over Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang

Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang
Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang vind je in de categorieën Abstract, Architectuur, Architectuurfotografie, Art, Avond, Boten & Schepen, Botenhuis, Contemporary, Contrast, Diepte, Digital Art, Expressionisme, Fotografie, Geel, Gracht, Groningen, Groningen (provincie), Herfst, Herhaling, Huis, Kind, Kleur collecties, Kleurencirkel, Kunst, Kunstenaar, Landschappen, Lantaarn, Leven, Lichtval, Lijnen, Lijnenplan, Lucht, Meren, Muur, Muur (bouwsel), Nachtfotografie, Nederland, Oranje, Paars, Reflectie (straling), Reitdiep (diep), Reitdiep (wijk), Rivier, Rood, Rust, Spiegeling (meetkunde), Stedelijke landschappen, Steiger (haven), Stilte, Straatfotografie, Straatnaam, Straatverlichting, Thomas, Thomas van Galen, Transport, Tuin, Urban / Street, Vakkenspel, Verlichting, Vrijheid, Vrijheid (filosofie), Vuurtorens, Water, Waterhuis, Weg, Winkel (zaak), Winkelcentrum, Wolkenkrabbers, Wonen, Woonwijk, Zon, Zonsondergang, Zonsopkomst en reitdiephaven.
Thomas van Galen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Thomas van Galen

Thomas van Galen geboren in Naarden, Nederland.
Zijn carrière begon als video producer voor een internationale televisie productie maatschappij.Tijdens zijn carrière was hij altijd geïntrigeerd door video beelden en composities.
Maar zijn echte passie was toch altijd fotografie.
In 2012 had bij bijna besloten om al zijn camera spullen te verkopen.Alleen er was altijd iets om toch door te gaan en te blijven proberen.
Nu is fotografie zijn lust en zijn leven.
In 2013 verhuisde hij naar Utrecht.
Omdat hij nog niet zo goed zijn nieuwe woonplaats kende besloot hij om een project te beginnen om zijn nieuwe stad te ontdekken samen met zijn camera.
Naast het fotograferen van zijn woonplaats is Thomas ook bezig met Straat, Documentair, en Steden/Urban fotografie.
Zijn manier van fotograferen is om alles zo natuurlijk en puur mogelijk te houden.Door de juiste technieken te gebruiken zoals een lichtmeter en filters op de objectieven zelf te gebruiken. Maar ook de elementen van de natuur en invloeden van de mens.

Alle werken van Thomas van Galen


Waarom je kiest voor Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang van Thomas van Galen

Koop dit digital art werk Reitdiephaven, Groningen - Zonsondergang van Thomas van Galen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177137
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.