Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk


Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk

"Time Matrix" (2020) is een origineel digitaal abstract fractal werk. Gebaseerd op wiskundige formules die zich vormen tot ik het beeld krijg dat ik in gedachten heb.

Na ongeveer 40 uur renderen wordt er een zeer hoog resolutie van het beeld bereikt die ik daarna nog corrigeer op kleur.
Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk vind je in de categorieën 3D-computergraphics, Abstract expressionisme, Abstracte schilderijen, Astronomie, sterren en de ruimte, Blauw, Contemporary, Cyberspace, Digitale Kunst, Dynamiek (beweging), Emotie, Illustraties, Kunst en Roze.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop de illustratie Reizen door de tijd matrix abstract fractal kunstwerk van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686 546
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden