Relaxed

Relaxed van Gerton Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Relaxed van Gerton Peters thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 42251

Relaxed van Gerton Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Relaxed van Gerton Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Door de rust op en rond Plas 5 voelen de Exmoor pony's zich goed thuis in dit stuk natuur en kunnen relaxed rondhangen op hun eilandje. Plas 5 is onderdeel van de Kraijenbergse plassen bij Cuijk. Dit stuk is puur natuur terwijl aan de andere zijde de voorzieningen voor recreatie zijn gemaakt. De wolken gespiegeld in de plas met de pony's die relaxed genieten maakte dit plaatje..

Over Gerton Peters

Gerton Peters profielfotoFotografie is voor mij pure hobby en ik ben pas begin 2012 beginnen te werken met een spiegelreflexcamera. In eerste instantie ben ik gaan fotograferen om buiten in de natuur te kunnen zijn, wat je ook wel terugziet in mijn platen, maar het virus greep snel om zich heen en ben me meer gaan verdiepen in landschapsfotografie. Ik kan genieten van de heerlijke Hollandse luchten en uitzichten. De meeste van mijn foto?s zijn gemaakt in het oostelijk deel van de provincie Noor-Brabant met af en toe een uitschieter naar Noord-Limburg en het gebied van Maas en Waal in Gelderland.

Alle werken