Relaxing in the sun - Dutch Tree Frog

Relaxing in the sun - Dutch Tree Frog van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 107687

Relaxing in the sun - Dutch Tree Frog van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van dit kleine Nederlandse Boomkikkertje heb ik gemaakt in een natuurlijk gebied in het zuiden van Nederland, juli 2014.
De Boomkikker is een zeldzame soort in Nederland. Het is een kleine grasgroene kikker met zuignapjes aan het einde van vingers en tenen, waardoor hij goed kan klimmen. De boomkikker kan tot 5 cm groot worden. De boomkikkers die ik heb gefotografeerd, leven in bramenstruiken en komen naar boven als de zon schijnt. Dan liggen ze lekker te genieten van de zon. Ik vind het iedere keer weer leuk om deze leuke beestjes te zoeken.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, een afstandsbediening en een polarisatiefilter.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken