Remembering my time in Portugal

Remembering my time in Portugal van PictureWork - Digital artist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Remembering my time in Portugal van PictureWork - Digital artist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451701
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Remembering my time in Portugal

Dit kunstwerk is een collage van afbeeldingen, o.a. een knappe jongedame met een hoed op en een straatbeeld met tram van Lissabon in Portugal. Ook heb ik een venster van een oud huis en wat extra achtergronden toegevoegd.
Deze collage bestaat uit zeven afbeeldingen en ik heb 1 masker gebruikt in Photoshop. De knappe jongedame met de hoed heb ik twee maal gebruikt met verschillende bewerking.

Over PictureWork - Digital artist

PictureWork - Digital artist profielfotoOver mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal.

Fotografie
Voor mij bestaat fotografie niet alleen uit het maken van een mooie foto, ik haal ook veel plezier uit de nabewerking van foto's. Telkens vind ik het een uitdaging om van een door mijzelf gemaakte foto iets aparts te maken m.b.v. Photoshop, waardoor ik dan als vanzelf een eigen stijl ontwikkel.

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Uw eigen foto laten bewerken?
Heeft uzelf een foto en bent u niet helemaal tevreden over het resultaat of wilt u graag een wat andere uitstraling voor de foto?
Stuur een email, wellicht kan ik dan wat voor u betekenen.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Alle werken