Remigius kerk, Duiven

Remigius kerk, Duiven van Fotografie Arthur van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Remigius kerk, Duiven van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 203162
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
203 gratis verzending!

Omschrijving

Deze avondfoto die ik heb gemaakt van de Remigius kerk in Duiven is uniek, omdat je deze rooms katholieke kerk nooit meer zo zal zien zoals je hem nu op de foto ziet.
Deze kerk, ook de Remigius kerk genoemd in Duiven, die op het Remigiusplein staat, kon je nooit in zijn geheel fotograferen, omdat de zijkant van deze prachtige kerk belemmerd werd door een gebouw aan de zijkant. Eind 2015 moest het gebouw plaats maken voor nieuwbouw, dus het gebouw werd gesloopt. Heel even was de kerk weer te zien in zijn volle glorie, maar dat duurde niet lang.
In 2016 hebben ze een groot winkelpand voor de zijkant van de kerk gezet en nu is alles weer bij het oude, wat erg jammer is.

Over Fotografie Arthur van Leeuwen

Fotografie Arthur van Leeuwen profielfotoBeste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken