Rendier in Lapland

Rendier in Lapland van Prints by Abigail Van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rendier in Lapland van Prints by Abigail Van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 727589
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Rendier in het winterse landschap van Fins Lapland. Het rendier pas perfect in het noorden van Finland. Het landschap om het rendier heen is bedenkt me en flinke laag sneeuw.

Dit werk wordt aangeboden door Prints by Abigail Van Kooten

Prints by Abigail Van Kooten profielfotoIk ben Abigail en je kunt zeker zeggen dat ik een creatief persoon ben die van een goed avontuur houdt. Ik ben gevestigd in een kleine stad in Nederland, Dordrecht. Wonen in Nederland betekent leven op een platte pannenkoek. Misschien heb ik daarom een ​​extra liefde ontwikkeld voor het geluid van brullende watervallen, ruige bergtoppen, het geluid van regendruppels op een tent en wakker worden met luide vogelzang.

Mijn avonturen leg ik het liefste vast in de perfecte foto. Ik ben altijd op zoek naar de schoonheid van het onontdekte. Niet alleen in de landschappen die ik tegenkom, ook in mijn andere creatieve werk en persoonlijk leven.

Ik ben niet alleen actief in de wereld van fotografie, ik werk ook als een professionele retoucher en foto-editor. Als dat nog niet genoeg is, hou ik ook ontzettend van ontwerpen en illustreren.

Alle werken