Rendier in de nacht

van Studio Carper

- Werkcode: 922137

Studio Carper over Rendier in de nacht

Een krachtig rendier met groot gewei in het midden van de nacht. Een kleurrijke uitvoering met groen, rood, en zachte pastel kleuren als roze en blauw. De krachtige blik van het dier grijpt de aandacht direct en trekt je verder in het schilderij.
Rendier in de nacht vind je in de categorieën Digital Art, Groen, Herten, Kerstmis, Nachtfotografie, Rendier, Scandinavië, Schilderijen, bosdieren, dieren in de nacht, krachtig dier, rendier in de nacht en scandinavische natuur.
Studio Carper profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Carper

Ik ben Carlijn Cuijpers, de kunstenares achter Studio Carper. Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Het licht dat de bladeren raakt en prachtige schaduwen achterlaat, de familie die samen gezellig aan het eten is, de prachtige olifant die je ooit met je eigen ogen hebt gezien of het beste gerecht dat je ooit hebt geproefd. Ik leg deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove penseelstreek. Door echte vormen meer naar abstractie te brengen, voeg jij zelf met je eigen verbeelding de finishing touch toe aan het ontwerp.

Alle werken van Studio Carper


Waarom je kiest voor Rendier in de nacht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rendier in de nacht van Studio Carper

Koop dit digital art werk Rendier in de nacht van Studio Carper als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 922137
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.