Restanten van een oude boerderij in buurtschap Miste nabij Winterswijk

Restanten van een oude boerderij in buurtschap Miste nabij Winterswijk van Tonko Oosterink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Restanten van een oude boerderij in buurtschap Miste nabij Winterswijk van Tonko Oosterink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126029
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

In het oosten van Nederland hebben veel oorspronkelijke boerderijen, als agrarische bedrijven, een nieuwe bestemming gekregen als woonboerderij. Sommige oude boerderijen zijn nog in oorspronkelijke staat. Ook zijn er een aantal compleet verwaarloosd en in de loop der tijd veranderd in een bouwval. Deze restanten van een oude boerderij liggen in het buurtschap Miste tussen Winterswijk en Aalten in de Achterhoek.

Over Tonko Oosterink

Tonko Oosterink profielfotoIn mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken