Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij

van WatercolorWall

- Werkcode: 339669

WatercolorWall over Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij

Voor een close-up van dit schilderwerk klik je op de foto.
Dit werk genaamd "Restaurant Le Consulat in Parijs" is een kleurrijke en sfeervolle straatbeeld van Parijs.
Het restaurant Le Consulat is een historische cafe dat vroeger werd bezocht door bekende kunstenaars als Picasso, Sisley, Van Gogh, Toulouse-Lautrec en Monet.
Het restaurant staat in de creatieve en kleurrijke wijk Montmartre in de straat Rue Norvins en ongeveer op een kwartiertje loopafstand van de Sacré-Cœur.
Het schilderij is nageschilderd van een fotobeeld die ik (ruim 12 jaar geleden) tegen de avond rond het blauwe uurtje schoot. Het sfeervolle licht van het restaurant en straatverlichting zorgde voor een mooie kleurenpalet die ik heb nageschilderd in mijn eigen expressionistische stijl met acrylverf op doek.
Het originele schilderij hangt bij mij thuis en heeft een formaat van 90x70cm.
Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij vind je in de categorieën Acrylverf, Blauwe uur, Expressionisme, Frankrijk, Illustraties, Le Consulat, Modern, Parijs, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Stedelijke landschappen, Steden en Straatfotografie.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij van WatercolorWall

Koop de illustratie Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 339669
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.