Retro – Klassiek Haven met sleepboten

Retro – Klassiek Haven met sleepboten van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Retro – Klassiek Haven met sleepboten

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Haven met sleepboten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439388
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het lijdt geen twijfel dat dit een drukke haven is. We kunnen ons voorstellen dat we wegtrekken van dit prachtige kunstwerk om een haven te zien die bruist van menselijkheid, machinerie en activiteit. Aangezien we dit echter niet kunnen doen, waarderen we de kans om aandachtig te focussen op deze kleinere scène. Op een mooie dag zien we een paar kleine sleepboten in de haven. Ze vormen een schril contrast met de grotere structuren rondom hen. Dit is een visueel aantrekkelijk beeld en het is verkrijgbaar in de vorm van kunst aan de muur. Deze buitenomgeving laat ons toe om de details van het alledaagse echt te absorberen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken