Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 2 dagen en 6 uur geldig!

Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant

van Jan Keteleer

- Werkcode: 438 968

Jan Keteleer over Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

De RMS Titanic is een verhaal over grootsheid en ouderwetse klasse. Het is ook een verhaal over hebzucht en tragedie. Al deze verhalen blijven onze fascinatie voor een van de meest iconische schepen in de geschiedenis van de mensheid stimuleren. Dit schip heeft de wereld nooit echt mogen verkennen. Voor sommigen is dat een tragedie op zichzelf. Hoe fascinerend het verhaal ook is, de boot zelf. De Titanic was het grootste schip voor die tijd en de ontwerpers zwoeren dat het nooit zou zinken. We weten allemaal dat het op die manier niet lukte. Beschikbaar als producten voor t-shirts, kunst aan de muur of binnenhuisinrichting.
Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant vind je in de categorieën Boten & Schepen, Engeland, Havens, Iconiciteit, Illustraties, New York, Noord Amerika, Oceanen en zeeën, S.O.S. Titanic, Schilderijen, Tekeningen, Titanic (schip, 1912) en 1923.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant van Jan Keteleer

Koop de illustratie Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438 968

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
187,-168,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.