Retro – Klassiek Volgende service 100 mijl

Retro – Klassiek Volgende service 100 mijl van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Retro – Klassiek Volgende service 100 mijl

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Volgende service 100 mijl van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439202
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wanneer u "Volgende service 100 mijl" bekijkt, stelt u zich voor dat u de bestuurder bent van de Chevy Fleetline uit de jaren 1950 en dat u op reis bent met de perfecte partner. Je bent in het midden van nergens tijdens je vakantie, weg van huis en je hebt gas nodig, want het volgende benzinestation is meer dan 100 km verderop. Next Service 100 mijl is de perfecte schildering om het idee te begrijpen van een verre plek die tientallen jaren geleden bestond. Het combineert alle verfraaiingen van een traditioneel 50s tankstation en integreert ondertussen de perfecte vintage arcering rond het frame van het schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken