Retro-Futurisme

van Studio GP

- Werkcode: 1 103 391

Studio GP over Retro-Futurisme

Deze stijl, die in het midden van de 20e eeuw populair werd, stelt zich een toekomst voor die gekenmerkt wordt door geavanceerde technologie en futuristische vormgeving, maar bevat ook elementen uit het verleden. Onze kunstwerken vieren deze mix van oud en nieuw, en verbeelden een wereld waarin de toekomst wordt gevormd door de invloeden van het verleden.
Retro-Futurisme vind je in de categorieën Architectuur, Futurisme, Kunst, Ontwerp, Steden, Stockholm, Vrouw en Woonstijl Vintage.
Studio GP profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio GP

Studio GP is een creatief team van architecten, ontwerpers en kunstenaars die zich laten inspireren door de creatieve kracht van illustraties en stedenbouw. Wij creëren innovatieve en betekenisvolle kunstwerken die geïnspireerd zijn door de gebouwde omgeving en onze ervaringen met de stad. Wij streven ernaar anderen te inspireren om het potentieel van design en architectuur als creatief instrument te verkennen.

Alle werken van Studio GP


Waarom je kiest voor Retro-Futurisme op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Retro-Futurisme van Studio GP

Koop Retro-Futurisme van Studio GP op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 103 391
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden