Retro stijl schilderij van een meisje op het strand

Retro stijl schilderij van een meisje op het strand van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Retro stijl schilderij van een meisje op het strand

van Jan Keteleer

Retro stijl schilderij van een meisje op het strand van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858009
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Retro stijl schilderij van een meisje op het strand is een van de meest populaire schilderijen in de stijl die werd geïntroduceerd in de jaren 1950. Het is een icoon van zijn tijd en het is nu opgenomen in zoveel verschillende stijlen dat mensen het vandaag op veel plaatsen kunnen vinden. De kleuren zijn helder en de afbeeldingen zijn geweldig. Het is een zeer iconisch schilderij geworden en is nog steeds een zeer goed schilderij voor elk huis. In veel huizen zul je dit schilderij opgehangen vinden en vanwege het strandthema brengt het een gevoel van frisheid in de kamer.

Een ander geweldig schilderij van een meisje op het strand heet Retro Beach Girl en het toont een meisje dat eind jaren zestig van het strand geniet. Dit schilderij heeft ook een geweldige kleurverzadiging en is afgedrukt op canvas van hoge kwaliteit. Het heeft een mooi formaat en is aan de achterkant bedrukt met een extra spiegel die naar het strand is gericht. Dit schilderij is geweldig voor elke slaapkamer en heeft een leuke, relaxte uitstraling waar kinderen dol op zijn. Als je op zoek bent naar een schilderij om in je huis op te hangen, dan moet je Retro Beach Girl zeker eens overwegen.

Een meisje op het strand heeft een garderobe nodig die past bij het koele klimaat en die haar beschermt tegen de zon en de elementen. Ze heeft ook de juiste schoenen nodig om haar voeten te beschermen. Retro stijl schilderij van een meisje op het strand zal u helpen bij het vinden van die juiste garderobe om deze l

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken