Retro stijl schilderij van twee meisjes op het strand

Retro stijl schilderij van twee meisjes op het strand van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Retro stijl schilderij van twee meisjes op het strand

van Jan Keteleer

Retro stijl schilderij van twee meisjes op het strand van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858008
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Retro stijl schilderij van twee meisjes op het strand is een geweldig zomerschilderij idee. Dit schilderij heeft een schattig zomers gevoel dat je geest kan stimuleren en je kan vervullen met heerlijke gevoelens van nostalgie wanneer je deze foto ziet. Dit schilderij is gemaakt in de kleuren blauw, rood en wit. Dit schilderij is een goede manier om na te gaan welke vakantiebestemmingen goed zijn deze zomer.

Je kunt meer doen met dit strandschilderij idee, bijvoorbeeld je kunt een schelp of twee zeeschelpen naast het schilderij zetten om de look compleet te maken. Probeer gewoon een ander maar uniek thema te maken met dit schilderij. Dit zijn slechts enkele leuke ideeën die je kunt toepassen, veel plezier en geniet ervan!

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken