Reynisdrangar van Marc Arts

Werkcode: 58 488 Kopieer de werkcode

Marc Arts profielfoto Reynisdrangar en het lavastrand van Reynisfjar gezien vanaf Dyrhólaey, het "eiland met een deurgat" Achter de kaap ligt het dorpje Vik. Reynisdrangar zijn ruim zestig meter hoge uit zee oprijzende basaltzuilen (oude vulkaanresten).

Dit werk wordt aangeboden door Marc Arts

Zolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Meer weten over Marc Arts?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Anja
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Taco Davids
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Marco
Nederland
4.5 / 5

Geweldig goed geregeld allemaal.??
Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Roos van Kempen
Nederland
5 / 5

Prachtig
Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Kim sevriens
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering, leveren prachtig werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Reynisdrangar van Marc Arts op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!