Ride in peace, Parijs

Ride in peace, Parijs van Nynke Altenburg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Ride in peace, Parijs

van Nynke Altenburg

Ride in peace, Parijs van Nynke Altenburg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903743
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
230 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 4 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Parijs zit vol met leuke en prachtige streetart waaronder dit leuke kunstwerk. Een deel van een vervormde fiets met daar achter een bordje ride in peace.

Dit werk wordt aangeboden door Nynke Altenburg

Nynke Altenburg profielfotoIn het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en zo ben ik bij een van mijn hobby's terecht gekomen: illustreren en beeldbewerking. Maar naast deze hobby heb ik een grote passie: fotografie.

Al sinds mijn 12e kan je mij dagelijks vinden met een camera in mijn handen. In de loop der jaren zijn de onderwerpen die voor mijn lens terecht kwamen uit een gaan lopen. Je zult dus ook van alles in mijn shop tegen komen: van stad tot aan natuurfotografie en van landschapsfotografie naar macro.

Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken / te reizen en om dit dan ook vast te leggen. Het leuke aan fotografie vind ik dat je je eigen wereld kan creëren. Neem vooral een kijkje in mijn shop dan zie je mijn kijk op de wereld!

Heb je speciale wensen of zou je sommige werken net wat anders willen zien? Neem dan contact met me op via mijn Instagram.

Alle werken