Riders On The Storm van Feike Kloostra

Werkcode: 252 332 Kopieer de werkcode

Feike Kloostra profielfoto 2017 - Mixed media digital collage made from elements of my scrapbooks. Part of a series of five artworks around famous hotel/travel lyrics. From Heartbreak Hotel till Hotel California.

Dit werk wordt aangeboden door Feike Kloostra

@FromHaarlemWithArt
Mijn werk omschrijft zich het beste als ‘Mash-up Pop Art’. Ik breng werelden samen in een nieuw beeld. Net als een muzikale mashups maar in mijn geval nog veel breder. Een oude comic samen met een regel uit een film, een reclamebeeld uit de jaren tachtig samen met een songtekst van nu. Alles wat me visueel en muzikaal inspireert zie je als een remix terug in al mijn werk. Vaak ligt de basis in een handgemaakt werk (collage, stencils, spuitbus etc.) waarna ik alle digitale technieken gebruik om dingen nog wat meer te laten knallen. Graag een werk in opdracht of aanpassing in een bestaand werk? Mail me op kloostra@gmail.com en we komen er vast uit! Meer updates & nieuw werk op mijn insta: @fromhaarlemwithart

Meer weten over Feike Kloostra?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Snel geleverd en het ziet er top uit.
Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Corma
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Familie bredewold
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
gre bloemberg
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jolanda
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit product
Foto op canvas besteld Snelle levering en goede kwaliteit Ik ben er erg blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Mirjam
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Riders On The Storm van Feike Kloostra op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden