Riding with the wind

Riding with the wind van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Riding with the wind van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 227650
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Riding with the wind is een dynamische natuurfoto van galopperende paarden. Deze foto is gemaakt vanaf de Zeedijk bij het plaatsje Marken in Waterland en is gefotografeerd vanuit een rijdende auto.
Deze panoramafoto is grafisch bewerkt, waarbij de wolkenlucht en grasland dynamisch zijn gemaakt. Deze foto geeft je het idee dat je met de paarden meerent. Daarom de titel: Riding with the wind.
Deze foto is ook verkrijgbaar onder de naam: "Riders in the storm" waarbij het gras en wolkenlucht duidelijk te zien zijn als landschapsfoto.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken