Rijks Museum in de vroege ochtend

Rijks Museum in de vroege ochtend van Peter Valentijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rijks Museum in de vroege ochtend

van Peter Valentijn

Rijks Museum in de vroege ochtend van Peter Valentijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512481
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Rijks Museum in de vroege ochtend. Uniek zonder voetgangers en fietsers.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Valentijn

Peter Valentijn profielfotoWie is Peter? Ik ben geboren in Voorschoten op 24 januari 1954. Sinds 1974 ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Els. Wij zijn trots op onze dochter en zoon en hun partners; dol zijn we op onze drie kleinkinderen. Als bijna vanzelfsprekend komt mijn complete gezin voor in mijn portretportfolio https://www.petervalentijn.nl

Onze huidige woonplaats is Sassenheim; voor wat betreft mijn werk als fotograaf ben ik redelijk onbegrensd. Daar waar mijn kennis en expertise gewenst zijn ben ik, uiteraard na afstemming van wensen, verwachtingen, e.d. genegen en bereid om mijn werkzaamheden te verrichten.

Na 42 jaar in de ICT te hebben gewerkt ben ik een nieuw pad ingeslagen, de wereld van de fotografie. Als 16-jarige wilde ik dolgraag fotograaf worden, maar ook de computerwereld kwam op mijn pad. Vanwege toekomstplannen, werkgelegenheid en stabiliteit koos ik toen voor de ICT. En nu, vele jaren ouder en zeker ook wijzer, kies ik alsnog voor de fotografie.

Fotograferen is mijn passie! Dagelijks ben ik werkzaam als vakfotograaf; of het nu buiten is of binnen in de studio, op locatie bij de mensen thuis of op een andere locatie tijdens het afscheid van een dierbare.

Mijn vakkennis is dankzij de gedegen vakopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam prima op peil en ik heb de laatste jaren de nodige praktische ervaring opgedaan om een opdracht naar volle tevredenheid kunnen te volbrengen.

Privé probeer ik zoveel mogelijk te genieten van de mooie momenten die het leven brengt.

In mij

Alle werken