Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam

van Rob van der Teen

- Werkcode: 136 892

Rob van der Teen over Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam

Inmiddels heeft de haven zijn overslagfunctie verloren, en werd het vooral een ligplaats voor binnenvaartschepen. De Rijnhaven is tegenwoordig gesloten voor de binnenvaart en de pontons zijn verplaatst naar de Maashaven. De schepen die er nog wel varen, komen om te lossen bij Codrico.

Door nieuwe stedenbouwkundige ontwikkelingen op met name de Kop van Zuid en Katendrecht is het gebied rondom de Rijnhaven drastisch vernieuwd. Veel van de oude pakhuizen zijn gesloopt om plaats te maken voor hoogbouw. Langs de zuidkant van de haven staan nog wel diverse pakhuizen.
Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam vind je in de categorieën Erasmusbrug, Fotografie, Luxor Theater, Montevideo, Rotterdam en Water.
Rob van der Teen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken van Rob van der Teen


Waarom je kiest voor Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam van Rob van der Teen

Koop de foto Rijnhaven (Nieuwe Luxor) Rotterdam van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136 892
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden