Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam

van Frans Blok

- Werkcode: 233 797

Frans Blok over Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam

Op een mooie nazomerdag weerspiegelt de bebouwing op de Wilhelminapier op de Rotterdamse Kop van Zuid in het water van de Rijnhaven. Van links naar rechts zien we woontoren Montevideo, het World Port Center, woontoren New Orleans met filmtheater Lantaren Venster, woontorens Boston en Seattle in aanbouw, De Rotterdam, de KPN-toren en het Nieuwe Luxortheater, met daarachter de Erasmusbrug vanuit een ongebruikelijke hoek.
In de Rijnhaven zelf vinden we het Dobberend Bos met zijn gekleurde boeien en de bollen van het Drijvend Paviljoen.
Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Contemporary, De Rotterdam, Erasmusbrug, Fotografie, Kop van Zuid, Luxor Theater, Rotterdam, Wilhelminapier, Wolkenkrabbers, Zomer en Zon.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam van Frans Blok

Koop de foto Rijnhaven en Wilhelminapier, Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 233 797
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.