Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 83715

Ricardo Bouman over Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland

Onderweg op Highway 94 van Te Anau richting Milford Sound. Je rijdt hier echt in de Nieuw Zeelandse Hooglanden. Één van de leukste en mooiste wegen waar ik ook heb mogen rijden. Dit vanwege alle imposante en afwisselende berglandschappen met watervallen en alle prachtige kleurcontrasten van de planten, bomen, rotsen en een blauwe hemel met regenwolken.
Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland vind je in de categorieën Akaroa, Berg en Dal (Nederland), Bergen, Fiordland, Fjord, Fotografie, Highway, Landschappen, Milford Sound, Nationaal park Fiordland, Nieuw Zeeland en Stilleven.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop de foto Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83715
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.