Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 83 715

Ricardo Bouman over Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland

Onderweg op Highway 94 van Te Anau richting Milford Sound. Je rijdt hier echt in de Nieuw Zeelandse Hooglanden en één van mooiste wegen waar ik ooit heb mogen rijden. Dit vanwege alle imposante en afwisselende berglandschappen met watervallen en alle prachtige kleurcontrasten van de planten, bomen, rotsen en een blauwe hemel met regenwolken.
Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland vind je in de categorieën Akaroa, Autoverkeer, Bergen, Fiordland, Fjord, Fotografie, Landschappen, Milford Sound, Nationaal park Fiordland, Nieuw Zeeland en Stilleven.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop de foto Road in the Fiordland - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83 715
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden