Road to nowhere

Road to nowhere van Joseph Hughes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 229440

Road to nowhere van Joseph Hughes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
209 gratis verzending!
Road to nowhere van Joseph Hughes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Onze duistere eeuw bereikt zijn eindpunt in het falen van de hoop op een betere wereld, een wereld van vrede en rede, die het had doen rijzen. In zijn kielzog laat het een opeenhoping van rampen en ruïnes. Wij hebben daar vele illusies en zekerheden achtergelaten.

Over Joseph Hughes

Joseph Hughes profielfotoAlles is aan verandering onderhevig. Verandering is niet goed of slecht. Verandering is gewoon een feit. Niets blijft eeuwig hetzelfde. Uitgangspunt van mijn werk is fotograferen. Ik probeer de mooiste foto's te maken. Uit die foto's kies ik af en toe een foto en ga die volledig transformeren. De foto wordt net zolang veranderd, totdat ik denk dat ik er op dat moment niets meer aan kan verbeteren. Dit levert dan vaak meerdere bewerkte fotos op, waar ik tevreden over ben. Uit die werken kies ik dan weer de, naar mijn mening, allermooiste uit. Het resultaat kan dan soms tot verbluffende creaties leiden. Ik laat me tijdens het transformeren door niets of niemand leiden en doe gewoon wat er in me opkomt. Het gevolg kan zeer verrassend zijn en het resultaat lijkt soms in geen enkel opzicht op de originele foto waar ik mee begon.

Alle werken