Robotron-gebouw aan de Leipziger Tröndlinring

Robotron-gebouw aan de Leipziger Tröndlinring van Michael Moser

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 474753

Robotron-gebouw aan de Leipziger Tröndlinring van Michael Moser

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Robotron-gebouw aan de Leipziger Tröndlinring van Michael Moser

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het nu gesloopte Robotron-gebouw in het centrum van Leipzig was onderdeel van de staatsonderneming Robotron van de DDR. De opvallende sculptuur in wit staal, waaraan aan het eind ontelbare paar schoenen aan hun schoenveters hingen, verdween ook uit het stadsbeeld. Wat is gebleven is de achtergrond Hotel Westin, voorheen Intercontinental.

Over Michael Moser

Michael Moser profielfotoIk heb de helft van mijn leven foto's gemaakt en heb mijn passie eindelijk in mijn baan veranderd. Mijn focus ligt op architectuurfotografie, die ik al meer dan tien jaar professioneel uitvoer. Deze omvatten individuele gebouwen en interieurs, maar ook stedelijke landschappen, ik vind het enorm spannend.

Ik geniet altijd van reizen en elke nieuwe plek inspireert me altijd om veel foto's te maken. Mijn focus ligt voornamelijk op stedelijkheid, het spel van architectuur met licht en schaduw, mensen in hun omgeving, planten en de vreemd grappige details.

Alle werken