Rode pepers op ijs.

van Hennnie Keeris

- Werkcode: 350 244

Hennnie Keeris over Rode pepers op ijs.

Rode pepers op ijs. Rode peper, ook wel Spaanse peper of chilipeper genoemd, is een echte krachtpatser. Niet alleen op culinair gebied, maar ook op het gebied van gezondheid speelt de rode peper een grote rol.
Rode pepers op ijs. vind je in de categorieën Chili peppers, Food, Fotografie, Gezondheid, Hot, Illustraties, Keuken, Red Hot Chili Peppers, Red Peppers, Spaanse peper, Winter en bevroren.
Hennnie Keeris profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hennnie Keeris

Ik ben een fotograaf uit Eindhoven en leef gedeeltelijk in Andalusië, Spanje.
Ik heb als fotograaf ervaring opgedaan bij de Marine, Ministerie van Defensie en als freelance fotojournalist voor uiteenlopende kranten en tijdschriften.

Sinds ik voor 'n gedeelte van het jaar in Spanje woon, hou ik me bezig met het fotograferen van B&B's, vakantiewoningen en andere real estate projecten. In mijn vrije tijd wil ik graag de prachtige natuur en bijzondere plekjes van Andalusië vastleggen.

Alle werken van Hennnie Keeris


Waarom je kiest voor Rode pepers op ijs. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode pepers op ijs. van Hennnie Keeris

Koop de illustratie Rode pepers op ijs. van Hennnie Keeris op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 350 244
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.