Rode racewagen- 1141

van Rudy Umans

- Werkcode: 377 560

Rudy Umans over Rode racewagen- 1141

To

Dutch


Oude tin race auto in beweging. Perfect voor elke kamer of werk winkel
Rode racewagen- 1141 vind je in de categorieën , Auto's, Autoracen, Fotografie, Klassieker, Rood, Sneller dan het licht, Wedstrijd en Wit.
Rudy Umans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Umans

KUNSTENAARVERKLARING

Het gaat allemaal om de passie voor de medium fotografie, passie voor het onderwerp en de passie om te delen.

Ik heb niet echt een favoriet onderwerp. Zolang het onderwerp bepaalde emoties opent en ik in staat ben om die emoties te vertalen naar een twee dimensionale afbeelding op een vlak vel papier voor het genot van anderen, zijn we goed.

BIO

Het lijkt wel alsof ik altiid al gefotografeerd hebt en sinds mijn ouders me mijn eerste camera hebben gegeven tijdens een familievakantie ben ik min of meer verslaafd aan fotografie. Ik was 6 of 7 jaar oud en de camera was een plastic Kodak Instamatic. Ik heb het nog steeds.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en getrouwd met een meisje van Miami, waar ik in 1989 naartoe verhuisde. In het begin van de jaren negentig was ik een fulltime professionele fotograaf en fotografeerde ik voornamelijk producten voor catalogi voor Deltone-wekkerradio's, Avanti kleine apparaten en verschillende importeurs van luxe parfums en colognes. Helaas, toen orkaan Andrew in 1992 langskwam, vernietigde het bijna alles wat we bezaten en dwong ons om naar Palm Beach te verhuizen, waar ik verschillende banen bij de overheid bekleedde in de assistentie voor kleine bedrijven die aan de overheid wilde leveren. Gedurende deze tijd fotografeerde ik voornamelijk landschappen, met behulp van een grote verstelbare houten camera met een balg en een donkere doek om het matglas te bekijken.

Alle werken van Rudy Umans


Waarom je kiest voor Rode racewagen- 1141 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rode racewagen- 1141 van Rudy Umans

Koop de foto Rode racewagen- 1141 van Rudy Umans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 377 560
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden