Rode staf

Rode staf van Sonja Pixels

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 302394

Rode staf van Sonja Pixels

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
Rode staf van Sonja Pixels

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Met deze toverstaf kan je de wereld rood kleuren. Maar niemand die het doet. Rood wijst immers op gevaar. Wie wil nu de zee rood kleuren! Haaien misschien? Aan het eind van de dag, zo tegen zonsondergang, gebeurt het weleens dat er iemand is die de zon en wolken zacht betoverd. Fijn dat er toch iemand is die niet bang is om met een beetje rood de wereld te kleuren.

Over Sonja Pixels

Sonja Pixels profielfotoDe meeste fotografen hebben een duidelijke interesse in bepaalde onderwerpen en zijn daarin gespecialiseerd. Ik laat het liever open....Mijn blik verschuift steeds naar een nieuwe horizon. Andere uitgangspunten en uitdagingen maken mijn liefde voor fotografie onuitputtelijk. Toch ben ik verzot op 2 zaken: leegte en stilte. Beiden komen vaak terug in mijn beelden. Ze maken creativiteit in mij los en al mijn zintuigen staan dan op scherp. Opeens zie ik iets wat er eerst niet was....Het is eigenlijk een klein cadeautje om iets te ontdekken wat anderen over het hoofd hebben zien. Thuis maak ik het geschenk open achter de computer en lees ik het bericht in RAW. Het eindresultaat is een verhaal van dat ene moment. In het dagelijks leven sta ik voor de klas.

Alle werken