Rode tulpen. van Ineke de Rijk

Werkcode: 483 725 Kopieer de werkcode

Ineke de Rijk profielfoto Rode tulpen in aquarel met oost Indische inkt. Nederland/ Holland staat bekend om zijn tulpen en andere voorjaars bollen. In het voorjaar komen er veel toeristen om te genieten van alle kleuren die de bloeiende bollenvelden geven.
Tulp/ Rood/ Bollen/ Voorjaar/ Bloembol/ Kleur/ Kleuren / Bollenvelden/

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

"Toen ik jong was, vond ik het al leuk om te tekenen”, begint Ineke haar levensverhaal. Maar toen trouwde ik, kreeg ik kinderen en runde ik mijn eigen schoonheidssalon. Dus erg veel tijd was er niet om mijn hobby uit te oefenen. Na mijn scheiding heb ik vier jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Bij mijn terugkomst in Haarlem heb ik mijn vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en mijn oude hobby schilderen ook. Ik heb destijds een aantal aquarelcursussen gevolgd en mijn reizen, naar Thailand en Afrika, gaven mij veel inspiratie.
Mijn bezoek aan Gambia maakte zoveel indruk dat ik besloot om daarheen te verhuizen en een stichting op te richten om de bevolking te steunen. Ik heb daar veel van de mensen en de cultuur geleerd, een ervaring die ik nooit meer vergeet.
Nu ben ik gepensioneerd en kan ik veel tijd besteden aan mijn hobby’s: schilderen en tekenen. Inspiratie voor mijn werken haal ik voor een groot deel uit mijn eigen leven. De ervaringen die ik heb opgedaan, zoals de verschillende culturen en de landen die ik heb bezocht.
Mijn huidige stijl is heel divers, maar vooral figuratief romantisch. Er zijn zoveel verschillende materialen, ik wil eigenlijk alles uitproberen. Maar het vaakst gebruik ik aquarel en pastelkrijt, omdat dit de minste ruimte inneemt. Ik heb thuis niet heel veel ruimte, dus hele grote schilderijen maken gaat niet.”

Meer weten over Ineke de Rijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Cjay Carabonara
Nederland
5 / 5

Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!
Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Anja
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Martine
Nederland
5 / 5

Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Babette
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Rein Veen
Nederland
5 / 5

Super
Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit stilleven Rode tulpen. van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden