Rode vuurtoren Schiermonnikoog en diep blauwe lucht

Rode vuurtoren Schiermonnikoog en diep blauwe lucht van Jan Brons

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rode vuurtoren Schiermonnikoog en diep blauwe lucht van Jan Brons

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 160310
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Rode vuurtoren Schiermonnikoog en diep blauwe lucht.

Dit is de vuurtoren van Schiermonnikoog.
De vuurtoren, ook wel bekend als Noordertoren, is al in bedrijf sinds 1854. Het kustlicht staat op een duin en bestrijkt een groot deel van de Noordzee.

Schiermonnikoog ligt in Friesland aan de Waddenzee, behorend tot UNESCO Werelderfgoed lijst, en is een Nederlandse Nationaal park.

Over Jan Brons

Jan Brons profielfotoWie ben ik? Mijn naam is Jan Brons. Al op jonge leeftijd ben ik geboeid geraakt door schilderkunst, tekeningen en 3D-kunst maar vooral door fotografie. Ik ben altijd al bezig geweest met fotografie maar heb door gebrek aan tijd nooit genoeg kunnen investeren in deze prachtige hobby. Jaren geleden heb ik weer mijn passie weer opgepikt. Op 17 jarige leeftijd heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht, een Praktica. Na nog een aantal Praktica's mijn eerste Canon camera, een analoog EOS 100, gekocht. Deze camera heb ik nog steeds. Nadat Canon met de digitale camera's op de markt kwam heb ik eerst de EOS 350D aangeschaft en nu, sinds enkele jaren, ben ik overgestapt op de EOS 40D. Verder heb ik al de nodige lenzen in mijn bezit en staat er nog heel wat op mijn wensenlijstje. Ik trek er graag op uit met mijn camera zodat ik de kans krijg om verschillende omgevingen te ontdekken en te fotograferen. Ik ben graag op het water en op het strand, en vooral ook in weidse omgevingen. Ik ben tevens erg geïnteresseerd en gefascineerd door verschillende vormen van architectuur. Dit is ook weer terug te vinden in mijn foto's. Verder maak ik graag zwart/wit fotografie en zal dat ook op deze site tentoonstellen. Wat ik graag met deze site wil bereiken is om mijn foto's te delen met andere liefhebbers.

Alle werken