Rode zonnehoed van Tim Abeln

Werkcode: 304 287 Kopieer de werkcode

Tim Abeln profielfoto De wetenschappelijke naam van deze bloem is 'Echinacea Purpurea'. Echinacea komt van het Griekse woord 'Echino' dat 'Stekelvarken' betekent. Deze prachtige bloemen hebben een karakteristieke stekelige bol in het midden. De bladeren van deze bloem worden gebruikt om een populaire kruidenthee van te maken, deze thee schijnt het immuunsysteem te versterken.

Dit werk wordt aangeboden door Tim Abeln

Welcome! I am a Dutch photographer who just loves to go out and capture the beautiful world around us. Most of my photos are landscapes, animals and flowers. I started doing photography in 2015. Since then my perception has changed, I started seeing different things, started seeing the world in different ways. I always enjoyed a nice walk in the forest, it just seems more beautiful now. I hope you will enjoy my photos. Please feel free to contact me if you have any questions or requests.

Meer weten over Tim Abeln?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Hanny
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Peter Smeets
Nederland
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
E.A.Balk
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Robin
Nederland
5 / 5

Heel erg tevreden over werk aan de muur
Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Rode zonnehoed van Tim Abeln op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden