Roerkade Roermond met Sint Christoffel Kathedraal

Roerkade Roermond met Sint Christoffel Kathedraal van Bert Meijers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Roerkade Roermond met Sint Christoffel Kathedraal

van Bert Meijers

Roerkade Roermond met Sint Christoffel Kathedraal van Bert Meijers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 754244
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
631 gratis verzending!

Omschrijving

Roerkade Roermond met Sint Christoffel Kathedraal. De foto is genomen vanaf de Voorstad in Roermond. De Sint Christoffel Kathedraal is gebouwd vanaf 1340. Het is een gotisch kerkgebouw en de kathedraal van het Bisdom Roermond. Op de toren staat een gouden beeld van de stadspatroon St. Christoffel.

Dit werk wordt aangeboden door Bert Meijers

Bert Meijers profielfotoIn 2010 ben ik gestart met fotograferen. In het begin stond de camera altijd in de automatische stand.
​Na enige tijd vond ik dat ik betere foto's moest gaan maken. Daarom volgde ik een beginnerscursus bij Detail in Beeld van Leon Frenken. Hier leerde ik veel en kreeg steeds meer zin om te fotograferen.
​In de afgelopen jaren heb ik masterclasses gevolgd bij:
Bob Luijks , Nando Harmsen en Marcel van Balkom (natuur fotografen)
Brendan de Clercq , Jose da Silva en Marina Murasheva (portret en fashion fotografen). Ook bij een masterclass van Marcel van Berkel (Allround fotograaf) leerde ik veel.
​Ik hou er niet van om me te specialiseren in een bepaalde soort fotografie. Je vind dan ook veel verschillende soorten foto's van me op deze site.
Op mijn website https://www.beluraniphotography.com zie je meer van mijn werk. Mocht daar een foto bij staan die je graag wilt kopen kun je me altijd contacteren via Beluraniphotography@gmail.com.

Alle werken