Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie

van Marianne van der Zee

- Werkcode: 980 170

Marianne van der Zee over Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie

Wandelend in de haven van Texel kwam ik langs een oud schip dat op diverse stukken prachtig gekleurd was door de structuren van roest. Ik heb van verschillende delen foto's gemaakt en dit samen gevoegd in een speels paneel.

Mij geven de kleuren en vormen een warm gevoel.

Ik denk dat dit beeld goed toepasbaar is in een modern interieur, strakke inrichting of ruimte met industriële uitstraling.
Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie vind je in de categorieën Abstract, Bruin, Digital Art, Fotografie, Geschiedenis, Industrie, Oranje, Oxidatie, Roest, Urban / Street, Warm, natuurlijke vorm en oud.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie van Marianne van der Zee

Koop dit digital art werk Roest - Abstract paneel van de prachtig gekleurde oxidatie van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980 170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.