Roest oud ijzer in blauw en geel

Roest oud ijzer in blauw en geel van Danny den Breejen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Roest oud ijzer in blauw en geel

van Danny den Breejen

Roest oud ijzer in blauw en geel van Danny den Breejen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Op een scheepswerf is volop oud ijzer te vinden in diverse kleuren. Met cijfers gelast op het staal. De verf op het ruwe ijzer is beschadigd en gaat roesten. 150 - 20 staal in blauw en geel. landscape / horizontale versie.

Dit werk wordt aangeboden door Danny den Breejen

Danny den Breejen profielfotoEen fotograaf kijkt altijd anders naar de omgeving dan de niet-fotografen onder ons. Je ziet dan ook altijd wel dingen die een mooi plaatje kunnen opleveren. Vaak ergens in een oude stad of mooie polder. Stadsgezichten, natuur en straatfotografie hebben mijn voorkeur. De laatste tijd ben ik ook bezig met stillevens. Ook erg leuk om te doen. Gewoon in huis met behulp van statief, softbox, reflectiescherm en wat achtergronddoeken. In de nabewerking probeer ik er een niet alledaagse plaat van te maken. Het opdrachtwerk wat op mijn pad komt betreft veelal interieurfotografie. Dit is dan wel weer een aparte tak van de fotografie. Hier maak ik altijd gebruik van bestaande licht en HDR-techniek. Gegarandeerd opvallende foto's dus!

Alle werken