Roller Derby (blocker pivat jammer rolschaatsen tekening ster helm zwart wit stoere vrouwen sport) van Natalie Bruns

Werkcode: 1 111 483 Kopieer de werkcode

Natalie Bruns profielfoto Voor een project met als thema Roller Derby heb ik deze abstracte jongedame getekend. Ze heeft de wel bekende helm met ster op. Roller Derby is een echte contactsport waarbij het er best hard aan toe kan gaan. Er wordt 5 tegen 5 gespeelt op de baan waar iedereen rolschaatsen draagt. Aan deze sport doen voornamelijk vrouwen mee, maar iedereen en van elke genderidentiteit is welkom.

Deze tekening is echt handwerk. Eerst met potlood ontworpen en daarna met een zwarte stift de lijnen uit de losse hand gezet. Vervolgens is het werk gefotografeerd en in Photoshop ingekleurd. Heb je liever een andere kleurcombinatie? Kijk dan even in de map 'illustraties'. Hier is nog een versie in vel gekleurd blauw, blauw/grijs, regenboog kleuren, een zwarte en witte 'neon' versie en ook zijn er rolschaatsen te vinden.

Ik heb de volgende kleuren in het schilderij gebruikt: wit en zwart

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Meer weten over Natalie Bruns?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Robbert Moree
Nederland
4 / 5

Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Olaf
Nederland
5 / 5

Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Iwona
Nederland
5 / 5

Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Diane
Nederland
5 / 5

Mooie reproducties op canvas.
Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Marjo
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
J.
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Roller Derby (blocker pivat jammer rolschaatsen tekening ster helm zwart wit stoere vrouwen sport) van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden